Новини Львова

Фото для новини

22:29 24 квітня 2024 р.

На українсько-польському кордоні автоматично розпізнають номерні знаки автівок

Камери автоматичного розпізнавання номерних знаків запобігають проїзду вантажівок поза записом в електронній черзі перетину кордону та зменшують людський фактор.

Економіка

Фото для новини

21:18 24 квітня 2024 р.

Народна депутатка попереджає про порушення прав громадян України за кордоном

Голова комітету Верховної Ради з питань інтеграції України до ЄС вважає, що Україна може отримати численну низку обґрунтованих позовів до Європейського суду з прав людини, які не зможе виграти.

Політика

Фото для новини

20:38 24 квітня 2024 р.

Росія прорахувалася - Шольц

Росія прорахувалася, — заявив канцлер Німеччини після зустрічі з британським прем'єр-міністром, який наголосив на ефективності коаліції для допомоги Україні.

Ситуації

Фото для новини

19:15 24 квітня 2024 р.

США оголосили новий пакет допомоги на $1 млрд

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про надання пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам.

Ситуації

Фото для новини

19:00 24 квітня 2024 р.

Огляд на HeyBus

HeyBus - це зручний сервіс для подорожей, особливо коли треба дістатися з України до Польщі та назад. Це хороший варіант, коли інші способи перевезення, такі як літаки чи поїзди, не підходять.

Економіка

Фото для новини

18:38 24 квітня 2024 р.

У відбитках пальців тепер можна виявити... наркотики

Група доктора Джеймса Рейнольдса з Університету Лафборо у Великій Британії розробила нову техніку, яка дозволяє виявити залишки наркотиків і вибухових речовин у зразках відбитків пальців.

Кримінал

Фото для новини

18:06 24 квітня 2024 р.

Байден підписав закон з допомогою Україні (відео)

Президент США Джо Байден затвердив своїм підписом закон H.R. 815 про додаткове фінансування потреб національної безпеки, який містить понад $60 мільярдів на підтримку України.

Ситуації