Новини Львова

Фото для новини

10:45 24 квітня 2024 р.

Перед Львівською ОВА підняли прапор США

На знак вдячності американському народові за допомогу та солідарність з Україною у вирішальний для нашої держави час перед Львівською обласною державною адміністрацією підняли прапор США.

Ситуації

Фото для новини

10:28 24 квітня 2024 р.

Українські воїни отримали 40 вітчизняних бронеавтомобілів «Козак»

Міністр оборони Рустем Умєров разом з начальником Генштабу Збройних сил України генерал-майором Анатолієм Баргилевичем передали українським воїнам з 225-го окремого штурмового батальйону військову техніку вітчизняного виробництва.

Ситуації

Фото для новини

09:33 24 квітня 2024 р.

Американська зброя для України вже в Польщі

Високопоставлений представник Білого дому підтвердив Польському радіо, що частина зброї, яка увійде до останнього американського пакета допомоги Києву, вже перебуває на складах у Польщі.

Ситуації

Фото для новини

21:11 23 квітня 2024 р.

МЗС відповіло на 9 запитань щодо обмежень від Кулеби в наданні консульських послуг до початку дії закону про мобілізацію

Після 18 травня 2024 року процес прийняття та розгляду заяв про вчинення консульських дій продовжиться з урахуванням нових вимог, що випливають з положень закону. Механізму оновлення та перевірки військово-облікових даних для чоловіків 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном, поки що не вироблено.

Ситуації