Оприлюднено програму цьогорічних новорічно-різдвяних свят у Львові

10:41 2 грудня 2014 р.


Фото: http://rukotvory.com.ua/

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, цього року новорічні й різдвяні святкування відбудуться під назвою «Зима Під спільним дахом», що відображає прагнення мешканців усіх куточків Львова та України до єднання.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 2 грудня, «Щоденному Львову», що , цього року новорічні й різдвяні святкування відбудуться під назвою «Зима Під спільним дахом», що відображає прагнення мешканців усіх куточків Львова та України до єднання. У повідомленні також конкретизують:

«Уже традиційно відкриття новорічної ялинки відбудеться 19 грудня перед Оперним театром. Саме 19 грудня – у День святого Миколая, запалає святковими вогнями новорічна ялинка перед Оперним театром. 

22 грудня на площі Ринок встановлять Різдвяну шопку. Особливим цього року буде Різдво у Франківському районі міста й у Рясному. 

Площа поблизу бібліотеки для дітей №19, де діє Дитячий центр розвитку та дозвілля «Під спільним дахом» та Навчально-виховний комплекс «Школа ім. В. Симоненка», стане новим центром новорічних та різдвяних свят. Особливо цікавою площа буде для підприємців, які вже зараз можуть обрати одне з 12 дерев та креативно прикрасити й стилізувати його продукцією своєї фірми, тим самим отримати додаткову та безкоштовну промоцію своєї справи.

Виконувач обов’язків начальника управління культури ЛМР Ірина Магдиш розповіла: «Управління культури Львівської міської ради обрало це місце для проведення святкових заходів в межах проекту «Зима під спільним дахом». Ідея святкування на «Площі 12 ялинок» полягає в тому, що кожен партнер свята матимете своє дерево, яке ми пропонуємо зробити авторським і прикрасити іграшками та кольорами власного бренду. Програма святкувань передбачає урочисте відкриття «Площі 12 ялинок», зимові спортивні забави для дітей, фестиваль вертепів та концерт».

У районі школи №92 ГО «Спортивно туристичний клуб «Манівці» проведе снігові забави для дітей, розпалять ватру. А ввечері відбудеться концерт в актовому залі школи.

Від 12 грудня до 19 січня у Львові на проспекті Свободи та на площі Ринок традиційно працюватимуть Львівські ярмарки. Особливий подарунок мешканцям та гостям міста на Різдво готує театр «Воскресіння» – вистави до свята Миколая та незабутня театралізована вогняна інсталяція «Коли ангели спускаються з небес».

Починаючи з 19 і до 21 грудня у дворику Ратуші буде вистава для дітей «У пошуках святого Миколая». Під час заходу маленькі львів’яни та їх батьки зможуть побачити звукові, вогняні, піротехнічні ефекти, акторів на ходулях, а також матимуть змогу долучитися до дійства. 3, 4 та з 7 до 11 січня театр «Воскресіння» покаже виставу «Коли ангели спускаються на землю», у якій будуть задіяні альпіністи, що виконуватимуть роль ангелів.

Від 7 до 9 січня Музей народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» представить свою програму святкувань «Різдво в Гаю». 12 грудня на відвідувачів чекатиме нічна інтерактивна екскурсія «Андріївські вечорниці». 

6 січня, напередодні Святвечора, на площі Яворського встановлять Дідуха. «Свято пампуха» відкриється на площі Ринок з 7 січня. У цей день розпочнеться XVI Різдвяний фестиваль «Велика коляда». А 8 січня центром міста пройде хода звіздарів.

У програмі новорічних та різдвяних святкувань заплановано безліч цікавих заходів. Слідкуйте за змінами у програмі.

Новорічно-різдвяна програма «Зима Під спільним дахом»

11 грудня – 19 січня: арт-проект «Львівський вертеп 2015». Місце проведення – площа Яворського. Організатор – ЛОГО «Срібні крила»

12 грудня, 18.00, 18.30,19.00, 19.30: інтерактивна екскурсія «Андріївські вечорниці». Місце проведення – Музей народної архітектури та побуту. Організатор – Музей народної архітектури та побуту

12 грудня – 19 січня: львівські ярмарки. Місце проведення – площа Ринок, проспект Свободи. Організатори – львівські ярмарки.

14-21 грудня, 10.00 – 17.00: «Хатинка Святого Миколая» в межах проекту «В країні святого Миколая». Місце проведення – Музей народної архітектури та побуту. Організатори – ТРК «Люкс», Музей народної архітектури та побуту.

19 грудня, 17.00: відкриття ялинки. Місце проведення – проспект Свободи. Організатор – управління культури ЛМР

19 грудня, 16.00 – 19.00: Миколай на ковзанці. Місце проведення – площа Ринок. Організатори – львівські ярмарки.

21 грудня, 12.00 – 16.00: Анімаційно-розважальна програма для дітей в межах проекту «В країні святого Миколая». Місце проведення – Музей народної архітектури та побуту. Організатори – ТРК «Люкс», Музей народної архітектури та побуту.

19, 20, 21 грудня 16.00, 17.30, 19.00: «В пошуках Святого Миколая». Місце проведення – дворик Ратуші. Організатор – театр «Воскресіння»

22 грудня – 22 січня: встановлення Різдвяної шопки. Місце проведення – площа Ринок. Організатор – Музей народної архітектури та побуту.

3, 4, 9, 10, 11 січня: 18.00, 19.00, 20.00: вистава «Коли ангели спускаються на землю». Місце проведення – дворик Ратуші. Організатор – театр «Воскресіння»

6 січня: встановлення Дідуха. Місце проведення – площа Яворського. Організатор – управління культури ЛМР.

7, 8 січня, 2015 17.00, 18.00, 19.00, 20.00, 21.00: вистава «Коли ангели спускаються на землю». Місце проведення – дворик Ратуші. Організатор – театр «Воскресіння».

7-9 січня: Різдво в Гаю. Місце проведення – Музей народної архітектури та побуту Музей народної архітектури та побуту. Організатор – ПП «Дік Арт».

7-11 січня: Свято пампуха. Місце проведення – площа Ринок. Організатор – ПП «Дік Арт».

7-25 січня: XVI Різдвяний фестиваль «Велика коляда»

8 січня: Хода звіздарів та Фестиваль вертепів. Місце проведення – проспект Свободи. Організатор – Надія Дзвоник + Львівські ярмарки.

Площа 12 ялинок

18 грудня, 17.00: відкриття площі 12 ялинок. Місце проведення – вулиця Василя Симоненка. Організатор – управління культури ЛМР.

4 січня 13:00-16:00: спортивні забави для дітей. Місце проведення – вулиця Василя Симоненка. Організатор – управління культури ЛМР + ГО «Спортивно туристський клуб «Манівці»

9 січня, 13:00-16:00: Фестиваль дитячих вертепів. Місце проведення – вулиця Василя Симоненка. Організатори – бібліотека-філія № 18, управління культури ЛМР.

Рясне 1

11 січня: «ВАТРА». Снігові забави для дітей + вечірній концерт в актовому залі школи. Місце проведення – вулиця Тараса Шевченка, 390. Організатори – управління культури ЛМР, ГО «Спортивно туристський клуб «Манівці» Шк. № 92.

dailylviv.com

Групи шахедів у Великдень розпочали атаку по Україні з двох напрямків

У Великдень українці не дозволили вивезти за кордон поштові марки

Кабмін готує зміни у перетині кордону. Зокрема для осіб, які матимуть відстрочку

У Великдень окупанти завдали три удари КАБами по центру Харкова

Симптомом хвороби Лайма є мігруюча еритема

Рідкісного птаха-костолома, який може пролетіти 257 000 міграційних кілометрів, зафіксували на Львівщині (відео)

Різке погіршення погоди на Львівщині

Загинули чоловік і донька.Тепер мама попрощалася з сином-Героєм

Великодній сніданок з потребуючими у Львові розділив міський голова

Чорноброві паски спекли на Великдень у Львові. Пекарки зламали традицію (відео)

Як у модульному містечку у Львові святкували Великдень (фото)

Благодатний вогонь в Україну привіз московський патріархат з рук олігарха-колаборанта Новінського

Ідеологія «русского міра» - єресь з церковного погляду

У Пасхальну ніч країна-терорист напустила на Україну хмару дронів

Патріарх Варфоломій за реформування Пасхалії у православному світі

Президент привітав Блаженнішого Святослава з днем народження

Військовозобов'язаний, резервіст, призовник матимуть новий єдиний документ

Українські підприємці сплатили у Польщі понад 5 мільярдів злотих податків

Білоруський сміттєвоз у Львові замінили на італійський

Закордонні підрозділи ДП «Документ» відновили видачу документів

Обмежити відвідування масових заходів. СБУ зробила п'ять застережень на Великдень

17 церков московського патріархату дотепер працює на Львівщині. Де найбільше

Уночі військові рф запустили чотири ЗРК С-300 і тринадцять ударних БпЛА

Кінець четвертої повітряної тривоги на Львівщині у Страсну п'ятницю

Учетверте сирени сповістили про повітряну тривогу на Львівщині у Страсну п'ятницю

Фінішувала третя повітряна тривога на Львівщині у Страсну п'ятницю

Третя повітряна тривога на Львівщині у Страсну п'ятницю

Кабінет Міністрів оновив виплати військовослужбовцям

Просили 255 тисяч - продали за 15 млн. У Львові відбувся аукціон

На вулицях Миколайчука і Стрийській у Львові демонтують МАФи

Друга ракетна небезпека на Львівщині тривала пів години

Хто з чиновників отримає бронювання від мобілізації. Роз'яснення Міноборони

Нацбанк заборонив ломбардам приймати в заставу дрони та тепловізори

Друга повітряна тривога на Львівщині у Страсну п'ятницю

Закінчилася перша повітряна тривога у Страсну п'ятницю на Львівщині

Надзвичайна пожежна небезпека на Львівщині

Повітряна тривога на Львівщині у Страсну п'ятницю

Була в суцільних ямах. У Львові відремонтували шматок дороги

У Львові відбудеться фестиваль «Флюгери Львова». Програма

Пожежа у Берліні (відео)