У Львові судитимуть співробітницю банку – привласнила майже 500 тисяч гривень клієнтів

17:40 24 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 17tv.com.ua

На розгляд до суду скеровано матеріали кримінального провадження, відкритого за статтею 366 Кримінального кодексу України.

Співробітники управління протидії злочинності у сфері економіки Львівського обласного управління МВС спільно з прокуратурою Галицького району викрили працівника одного з львівських банківських відділень, котра незаконно заволоділа грошима клієнтів у сумі майже 500 тисяч гривен. Як з’ясували в міліції, зловмисниця власноруч написала заяви від імені 150 клієнтів банківської установи на видачу кредитних коштів.

Після цього вона зняла з карткових рахунків гроші та не повернула їх. Експерти встановили, що документи були підроблені працівником банківської установи.

Правоохоронці скерували до суди матеріали кримінального провадження відкритого за частиною 1 статті 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Про це повідомили сьогодні, 24 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів