На Львівщині звільнили з роботи завідувача поліклінікою, який скоїв ДТП у нетверезому стані (відео)

18:44 30 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Головний лікар Жовківської центральної районної лікарні Ігор Шевців повідомив: «Моя позиція є однозначною – такі люди не повинні працювати на такій посаді».

Завідувача поліклінікою Жовківської центральної районної лікарні Олега Владику, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду селищі Куликів Львівської області, звільнили зі займаної посади. Медика підозрюють у водінні в нетверезому стані. Про це повідомив головний лікар Жовківської ЦРЛ Ігор Шевців, який також розповів: «Він написав заяву на звільнення за власним бажанням. Моя позиція є однозначною – такі люди не повинні працювати на такій посаді. Ми попрощалися з цією людиною, нехай він шукає собі роботу в іншому місці».

Про це повідомили сьогодні, 30 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли:

«Щодо інформації про те, що результати першої експертизи втрачено, то повідомляємо, що департамент охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації зробив запит у Жовківську ЦРЛ. Згідно із наданою інформацією, пацієнт Владика Олег Романович поступив у приймально-діагностичне відділення ЖЦРЛ 20 червня 2015 року о 18:45 (№ медичної карти 4479/15).

При поступленні у приймально-діагностичне відділення ЖЦРЛ у громадянина Владики взято кров на вміст етанолу, про що свідчить запис у Журналі здачі крові на етанол. Кров взято у присутності медичної сестри, чергового лікаря-анестезіолога та опечатано.

Кров зберігається у приймально-діагностичному відділенні у холодильнику. Окрім цього, 20 червня 2015 року у присутності представників прокуратури Жовківського району та чергового лікаря-хірурга взято ще один зразок крові у гр. Владики О.Р. у травматологічному відділенні, якого доставили на обстеження в бюро судово-медичної експертизи м. Львів представники правоохоронних органів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів