На Львівщині прокуратура відкрила кримінальну справу стосовно співробітників ДАІ

13:58 24 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Стрийською міжрайонною прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за фактом службової недбалості працівників відділення ДАІ з обслуговування міст Стрий і Моршин.

Підставою для відкриття кримінальної справи слугували результати перевірки додержання законів при застосуванні заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян. Зокрема, прокуратурою встановлено, що через службову недбалість вказаних співробітників відділення ДАІ до адміністративної відповідальності притягнуто невинувату особу.

Співробітники відділення ДАІ під час складання протоколів за порушення Правил дорожнього руху не встановили та не перевірили достовірність наданих особою правопорушником про себе даних. Таким чином, останніми складено сім таких протоколів стосовно одного й того ж правопорушника, який вказував вигадане прізвище та ініціали.

Відтак, у подальшому до адміністративної відповідальності за частиною 2 статті 130, частиною 3 статті 130 та частиною 3 статті 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення притягнуто насправді невинувату особу. Разом з тим, дійсний правопорушник встановленої законом відповідальності уник.

Вказаний факт 22 червня 2015 року Стрийською міжрайонною прокуратурою внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 367 КК України. На цей час досудове розслідування триває. Про це повідомили сьогодні, 24 червня, в прес-службі прокуратури Львівської області

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів