У Львові вшанують січових стрільців і бійців УГА

14:30 6 липня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: loda.gov.ua

У міськраді запевнили: «На двох цвинтарях Львова встановлять пам’ятні знаки на честь загиблих воїнів Української галицької армії та січових стрільців».

Про це повідомили в п’ятницю, 6 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Сьогодні виконавчий комітет схвалив рішення «Про виконання заходів з встановлення пам’ятних хрестів на честь загиблих воїнів Української Галицької Армії, Січових Стрільців на цвинтарях Львова».

Заступник начальника управління інженерного господарства ЛМР Андрій Мончак доповів за засіданні виконкому: «Цього року ми відзначаємо 100-річчя Листопадового чину і утворення ЗУНР. Відповідно Львівською міською радою було затверджено програму святкувань. Зокрема заходами передбачено встановлення пам’ятних хрестів на двох закритих цвинтарях – «Голоско» на вулиці Варшавській і «Замарстинівському», на вулиці Топольній. Тому проектом цього рішення ми передбачаємо затвердити відповідні взірці пам’ятних хрестів, які будуть встановлені на цих цвинтарях, і надати функції замовника з виготовлення та встановлення цих пам’ятних знаків ЛКП «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів