У Львові відзначатимуть річницю проголошення ЗУНР пішою ходою

10:15 24 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Студенти відзначатимуть у п’ятницю, 1 листопада, 101-шу річницю проголошення Західноукраїнської Народної Республіки пішою ходою.

Про це повідомили в четвер, 24 жовтня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Студенти спільно з освітянами і владою міста, громадськими організаціями та львів’янами, пройдуть пішою ходою від Франкового вишу до Меморіалу Українським січовим стрільцям (Янівське кладовище). Там учасники ходи вшанують пам’ять борців за волю України».

«Початок формування колони – о 12.45 на площі перед головним корпусом Львівського національного університету імені Івана Франка. Сформована колона вирушить за маршрутом «вулиця Університетська – вулиця Листопадового Чину – вулиця М. Гоголя – вулиця Т. Шевченка – Янівське кладовище (Меморіал Українських Січових Стрільців)». За маршрутом ходи ситуативно перекриють рух транспорту», – поінформували також у міськраді,.

«Приблизна кількість учасників – 3000 осіб. Організатор заходу – Львівський національний університет імені Івана Франка, за підтримки Львівської міської ради», – повідомили також у міськраді,.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів