6 серпня у Львові відзначать століття з дня створення легіону Українських Січових Стрільців

10:10 4 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Із цієї нагоди в середу о 12.00 на Янівському цвинтарі відбудеться екуменічна панахида, підняття Державного Прапора та покладання квітів.

Як повідомила сьогодні, 4 серпня, «Щоденному Львову» прес-служба ЛМР, мешканців Львова запрошують долучитися в середу до спільного вшанування Українських Січових Стрільців. У її  повідомленні також сказано:

«У серпні цього року Україна відзначатиме 100-ліття з дня створення легіону Українських Січових Стрільців. З цієї нагоди у Львові 6 серпня на Янівському цвинтарі відбудеться екуменічна панахида, підняття Державного Прапора та покладання квітів. Захід розпочнеться о 12.00 год. біля Монументу Українському Січовому Стрілецтву.

Керівник управління внутрішньої політики ЛМР Андрій Шевців зазначив із цього приводу:

«Сьогодні ми відзначаємо 100-ліття від дня заснування легіону Українських Січових Стрільців. Ця подія є знаменною з погляду історії та сьогодення, адже ми вшановуємо пам’ять борців за українську державу.

Приклад вояків легіону УСС – це визначний вчинок для розвитку українського національного руху, який дає нам змогу відчувати гордість за героїчне минуле нашого народу. Вони, будучи добровольцями, показали жертовність та готовність стати на захист свого народу. Цей приклад має послідовників і зараз він втілений у добровольцях та українських військових, що захищають нашу країну на її східних кордонах».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів