Звільнено з полону наших вісьмох поранених бійців, шестеро з них обороняли аеропорт Донецька (відео)

22:10 5 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

У буферній зоні відбувся обмін полоненими у форматі «всіх на всіх».

«Під Донецьком вісьмох поранених бійців АТО звільнили з полону терористів. Обмін відбувся за принципом «всіх на всіх», – повідомила сьогодні, 5 лютого, кореспондент теле каналу «1+1» Наталія Нагорна, конкретизуючи при цьому:

«Українських військових було обміняно на дев'ятьох затриманих бойовиків. Шестеро з восьми звільнених з полону – це захисники Донецького аеропорту.

Звільнені бійці всі мають поранення. Троє з них потребують особливого медичного догляду – їх забирали спеціальні машини швидкої допомоги.

Серед полонених терористів було двоє найманців із Росії. Всі бойовики, котрі утримувалися українськими силовиками, заявили, що вони у задовільному стані.

Обмін здійснювався центром обміну полонених при СБУ спільно з Міноборони України в буферній зоні поблизу Донецька. Днями з піврічного полону бойовиків визволили трьох «нацгвардійців».

Як інформував «Щоденний Львів», Василь Кузьмин із львівської 80-ї аеромобільної бригади повідомляв 26 січня, що в полон потрапили її поранені бійці, котрі разом із ним обороняли аеропорт Донецька.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів