Звільнено з полону двох волонтерів зі Львова – Ігоря Громова й Олега Пучковського (відео)

11:58 2 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: facebook.comstepan.sus.7photos

Керівник центру сприяння звільненню полонених і заручників при СБУ Юрій Тандіт повідомив у понеділок, що звільнено з полону львівських волонтерів Громова й Пучковського, які в ніч з 3 на 4 січня помилково опинилися на чужому блокпосту.


Відео: «112 Україна»

Народний артист і волонтер Оксана Білозір повідомила сьогодні, 2 березня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: Слава Богу! Наші волонтери – Ігор Громов та Олег Пучковський на ВОЛІ! Дякую усім! Дякую Олексію Мозговому за розуміння!».

Натомість керівник центру сприяння звільненню полонених і заручників при СБУ Юрій Тандіт повідомив сьогодні, 2 березня, в ефірі телеканалу «112 Україна»:

«З полону бойовиків звільнені двоє львівських волонтерів. Це львівські волонтери Громов і Пучковский, хлопці, які фактично в ніч з 3 на 4 січня вийшли з території України туди під лінію, куди перевозили продукти, це відомі волонтери, та, на жаль, вони там промахнулися, вийшли на чужий блокпост.

Ви знаєте, що на початку січня там було досить важко. І потрапили до «Привидів», перебували довгий час там, під Олександром Мозговим, і тільки завдяки людським стосункам, з ним «контачила» Оксана Білозір, їй вдалося у цієї людини, яка часом буває доволі жорстокою до наших хлопців, вдалося зберегти їм життя, і вони сьогодні вночі під ранок вийшли на нашу територію».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів