Оксана Білозір оприлюднила імена й прізвища звільнених сьогодні з полону львівських десантників (відео)

23:14 28 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомили у вівторок у прес-центрі АТО, звільнені з полону львівські десантники вже прибули до базового табору антитерористичної операції


Відео: Громадське Телебачення

Семеро військовослужбовців 80-ї аеромобільної бригади зі Львова та четверо волонтерів (одна з яких – правозахисниця з Криму) були обміняні сьогодні під містом Щастя на восьмеро полонених сепаратистів. Про це з місця події повідомила сьогодні, 28 жовтня, кандидат у народні депутати від партії «Блок Петра Порошенка» Оксана Білозір.

За її словами, звільнено з полону військових: Савчука Юрія Григоровича, Литвина Я. Ю, Кузьмину Михайла Степановича, Чегина Н. М, Демиденка Андрія Юрійовича, Бойка А. А, Бондаренка Євгена Олександровича. Звільнені волонтери: Захаров Серій (Дніпропетровськ), Гайде Різаєва (правозахисниця, волонтер, член координаційної ради Майдану), Кононови Олександр і Вікторія (подружжя).

Також, за словами Оксани Білозір, вони передали на найбільш дальній блок-пост допомогу, яку збирали київські школярі (волонтерка Катерина): спальники, берці, теплий одяг, термобілизну, консерви та інше. Про це повідомляється у вівторок на сайті «Блоку Петра Порошенка». Натомість у прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 28 жовтня:

«Семеро військовослужбовців Збройних Сил України, які сьогодні звільнені з полону, прибули до базового табору антитерористичної операції. Із втомленими, виснаженими, але щасливими бійцями нині працюють медичні працівники та психологи. Хлопці забезпечені всім необхідним, відвідали їдальню та лазню. Кожен з бійців вже повідомив своїм рідним про своє звільнення. Найближчим часом військовослужбовці повернуться до рідних домівок та своїх родин.

Євген тішиться тим, що своїм поверненням вже заспокоїв маму, дружину та п’ятьох своїх дітей. Військовослужбовець бився з ворогом до останнього набою і лише після тяжкої контузії потрапив до полону. У полоні він пробув майже два місяці.

Про це повідомляється у вівторок на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «ЩЛ», Президент України Петро Порошенко повідомив сьогодні, 28 жовтня: «Щойно повідомили добру новину про звільнення 7-ох військових 80-ої аеромобільної бригади, трьох волонтерів та правозахисниці. Слава Україні!»; львівські десантники, які вийшли з оточення на 32-му блокпосту, – також уже в Ізюмі на Харківщині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів