Зведений загін правоохоронців Львівської залізниці вирушив у відрядження на Донбас (відео)

21:55 13 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці

Перед відрядженням на схід бійці зведеного загону пройшли підготовку на базі навчального центру «Верещиця».


Відео: підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці

«Правоохоронці Львівської залізниці відправились у відрядження на Донецьку залізницю», – повідомили сьогодні, 13 березня, в прес-службі (підрозділі зв’язків з громадськістю) УМВС України на Львівській залізниці, конкретизуючи при цьому:

«Для багатьох це відрядження не перше, і зі специфікою несення служби на Донецькій залізниці міліціонери добре знайомі. Правоохоронці вже не раз доводили на ділі, що здатні впоратися з труднощами і вирішити завдання будь-якої складності по забезпеченню безпеки громадян на залізниці.

Кожне відрядження на Схід має свої особливості – час, місце дислокації, обсяг поставлених перед особовим складом завдань на контрольованій території. Разом з тим, незмінними залишаються високий рівень професійної, спеціальної підготовки і товариська взаємовиручка транспортних правоохоронців.

Перед відрядженням бійці зведеного загону пройшли спеціальні збори. Спочатку комісія оцінила їх фізичний і морально-психологічний стан, а потім на базі навчального центру «Верещиця» вони провели підготовку. Правоохоронці вдосконалювали навички володіння табельною зброєю, займалися тактичною і стройовою підготовкою.

До співробітників загону звернувся начальник Управління МВС України на Львівській залізниці Володимир Дитюк: «Я вас прошу і вимагаю бути твердим та єдиним колективом. Єдине, що дійсно нас рятує і ставить нас на високий рівень – високодисциплінованість і підтримка один одного. Наводьте контакт із місцевим населенням. Завжди при всіх ситуаціях бути надзвичайно пильними. Ні в якому разі не проявляти боягузтва і в той же час не робити фанатизму. Все має бути сміливо, розумно, виважено. Один одному підскакувати, радитися і приймати рішення. Наше основне завдання – забезпечити правопорядок, безпеку людей, там, де ми будемо нести службу, на об’єктах залізниці Донецької області».

За традицією співробітники міліції отримали благословення настоятеля храму Воздвиження Чесного Хреста Володимира Кепича. Був здійснений короткий молебень та кроплення правоохоронців.

Священнослужитель побажав бійцям у дорогу: «Сьогодні в цей час посту ви вирушаєте туди, на Схід. Пасху будете там святкувати. Пам’ятаєте, що з вами весь український народ. Нагорода за добрий піст – чисте сумління, чиста совість і можливість зробити світ кращим навколо себе. Людина, яка поститься – самокерована, досконала людина, яка може позбутись якихось мізерних амбіцій і може своє слово, свої дії дотримати до кінця».

Зведений загін у службове відрядження супроводжує перший заступник начальника-начальник слідства Михайло Заставний. Львівських транспортних правоохоронців проводжали в дорогу рідні, знайомі, друзі і товариші по службі.

Проводжаючі побажали правоохоронцям благополучного повернення додому, а від начальника Управління Володимира Дитюка вони отримали наказ повернутися живими і здоровими. На завершення від колективу Управління Володимир Дитюк привітав отця Володимира із нещодавнім днем народження та подарив монету «Ікони богоматері Володимирської» давньоруського художника-іконописеця Андрія Рубльова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів