Змії покусали на Львівщині двох людей

09:28 26 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: bukpravda.cv.ua

Рятувальники рекомендують ходити до лісу у високому взутті й з палицею.

«25 травня о 09:00 до анестезіологічного відділення Самбірської  ЦРЛ було госпіталізовано жительку села Блажів у Самбірському районі, 1964 року народження, яку 24 травня о 15:20 укусила змія. Потерпіла була доставлена у стані середньої важкості. Станом на шосту годину ранку 26 травня стан потерпілої задовільний», – повідомили сьогодні, 26 травня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС розповіли: 

«24 травня о 12.05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення що в реанімаційне відділення Радехівської центральної районної лікарні з діагнозом укус змії правої кисті потрапив житель села Шайноги в Радехівському районі1965 року народження. Стан потерпілого – стабільний середньої важкості.

Львівське обласне управління ДСНС нагадує, що зазвичай змії втікають від людей, а кусають лише для свого захисту. У плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів. 

Тож, вирушаючи в ліс на відпочинок, чи за ягодами та грибами, слід пам’ятати, передусім слід подбати про високе взуття – шкіряне, або ґумове. Також знадобиться палиця, щоб повідомити її про ваш прихід. Проведіть нею по кущах, з яких хочете зірвати ягоди, або по високій траві. Цього буде достатньо, аби плазун втік».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів