ЗМІ припускають, що оточені під Мукачевим бійці «Правого сектора» вирушили вбік Львова (відео)

14:00 15 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: kp.ua

У селі Верхня Визниця за 20 кілометрів від Мукачевого з'явилися три блокпости, біля яких чергують бійці Національної гвардії та міліції.

«У селі Верхня Визниця за 20 км від Мукачевого з'явилися три блокпости, біля яких чергують бійці Національної гвардії та міліції. За даними місцевих ЗМІ, це може свідчити про те, що бійці «Правого сектору» покидають свою схованку біля підніжжя гори та просуваються убік Львова», – повідомили сьогодні, 15 липня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1», де також нагадали:

«11 липня у Мукачевому Закарпатської області пролунала стрілянина. Учасниками перестрілки поблизу спортивно-оздоровчого комплексу «Антарес», який належить народному депутату Михайлу Ланьо, стали представники «Правого сектору» і міліція. Сторони звинувачують одна одну в «кришуванні» контрабанди в регіоні. За останньою інформацією, внаслідок інциденту одна людина загинула, близько десяти отримали поранення.

У неділю, 12 липня, представники «Правого сектору» вийшли з протестами до стін органів місцевої влади у низці обласних центрів. Вони вимагають відставки міністра МВС Арсена Авакова і проведення незаангажованого розслідування інциденту.

Пошук нападників, яким після перестрілки вдалось втекти в гори, продовжується досі. Озброєних молодиків бачили у кількох населених пунктах поблизу Мукачевого.

У понеділок, 13 липня, співробітники СБУ заявили про затримання двох бійців «Правого сектору». Провідник партії Дмитро Ярош також підтвердив цю інформацію. Він пояснив, що зброя потрібна задля безпеки.

«Бійці використали зброю тільки тому, що організували на кордоні блокаду контрабандних потоків, та отримували погрози від місцевої мафії», – зазначив Ярош».

Про це повідомили сьогодні, 15 липня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів