ЗМІ дізналися подробиці вбивства на Львівщині 20-річної дівчини (відео)

21:22 16 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: segodnya.ua

Люба (на фото) передчувала смерть – за декілька годин до смерті написала на своїй сторінці в соцмережі: «Як умру, то поховайте подалі від школи... На вінок мені не витрачайте ні грошей, ні часу».


Відео: tsn.ua

«ТСН.ua» повідомив про цю трагедію у сюжеті «На Львівщині для 22-річної дівчини втеча від одруженого коханого закінчилася жорстокою смертю»:

«На Львівщині молодик двома пострілами з рушниці убив кохану, а отямившись, третю кулю пустив у себе. Кривава драма розігралася рано-вранці на очах у кількох свідків. Селяни саме виганяли худобу на поле. Односельчани кажуть, що вранці бачили чорну машину біля хати дівчини, ймовірно, парубок її звʼязав, щоб вивезти до лісу. Дорогою, кажуть свідки, дівчина вискочила з машини і намагалася втекти, проте молодик її наздогнав. Він не чув благань людей і холоднокровно убив свою жертву.

Любі було 22, вона закінчила медичний коледж. З 26-річним хлопцем зустрічалася тривалий час, але, дізнавшись, що він одружений, розірвала стосунки.

Любовна драма закінчилась не однією смертю. Убивши кохану, парубок вкоротив віку і собі. Працівники міліції пізніше виявили згарище, там були старі шини від коліс, поряд з деревами лежала рушниця, а на самому цьому згарищі, на шинах, на дровах лежав уже обгорілий труп.

Не менш приголомшливий факт: більше 6 годин тіло убитої лежало просто посеред села. Люди уже хотіли самі забирати дівчину і нести додому. Пізніше люди здійняли галас і лише тоді сільський голова таки знайшов машину і тіло загиблої відвезли в морг. 

Своєю чергою, «НТН» інформував у сюжеті «На Львівщині молодик застрелив кохану та заподіяв собі смерть»:

«Кривава драма на Львівщині. Там уранці перед очима в селян молодик застрелив свою кохану. Скоїв це по тому, як дівчина відмовилася стати його дружиною. Далі відчайдух укоротив віку й собі.

Любі було 22. За надзвичайно вродливою, доброзичливою й порядною дівчиною горюють односельці. Коханий убив її двома пострілами з рушниці при людях. Пані Марія гнала корови пасти й бачила, як нещасна вискочила з автомобіля. Її руки були зв'язані скотчем.

Марія Бак, свідок:

– Ту мала таку повязку наклеєну, і біжит, і каже до мене: цьоцю, та ратуйте мене, цьоцю, та ратуйте.

Жінка порадила дівчині тікати в село, а сама кинулася вмовляти молодика схаменутися.

Марія Бак, свідок:

– Він був озброєний, і я кажу: хлопчику, та маєш тата і маму. Та будут за тобов плакали, сядеш в ту тюрму. Та отямся, дитино моя дорога! Та отямся. І так во чисто плачу і його гладжу.

Закоханий на вмовляння не піддався – двічі вистрілив у дівчину. Одна куля влучила в голову. Люба померла миттєво.

У селі про парубка знають небагато – лише те, що йому 26 років, і він був «човником» – перевозив через українсько-польський кордон дрібний товар. Із дівчиною начебто зустрічався, пропонував руку й серце. Та вона відмовила.

Євгенія Кисіль, тітка загиблої:

– Він десь з нею зустрічався там, десь навіть доходило до женячки. А потім щось довідалися, що він жонатий. Сказали – нам такого не треба. І через то таке напевно пішло.

Ганна Проць, сусідка загиблої:

– Вона зрозуміла, що в нього є жінка і двоє дітей, чи щось таке. І вона відказала йому. Чи він так її сильно любив.

Чи закоханий планував убивство, чи раптово знавіснів - селяни вже не дізнаються – парубок укоротив собі віку. У лісі, неподалік села, правоохоронці застали жахливу картину – у свіжовикопаній триметровій ямі лежало обгоріле тіло. Подейкують – убивця розпалив там багаття і вистрілив у себе так, щоб упасти у вогонь.

Олександр Рудяк, керівник ГУ МВС України У Львівській області:

– Працівники міліції виявили згарище, там були старі шини від колес, і поряд з деревами лежала рушниця, у самому цьому згарищі, на шинах, на дровах уже обгорілий труп.

Натомість «Укрінформ» уточнив, що тіло дівчини знайшли біля її рідного села Бердихів Яворівського району. Ця ж інформагенція повідомила, що «батьки студентки перебувають на заробітках у Польщі і вже отримали звістку про смерть дочки».

А речниця обласної міліції Світлана Добровольська, підтвердивши кореспондентові «Укрінформу» факт знахідки обгорілого трупа, додала: «Проте ідентифікувати його правоохоронці зможуть лише після експертизи. 

Своєю чергою, газета «Сегодня» повідомила, що трагедия сталася 14 листопада в селі Підлуби на Яворівщтні, 26-річний житель якого Поруденко застрелив із мисливської рушниці 20-річну дівчину на ім’я Любов, яка передчувала смерть. Бо за декілька годин до смерті написала на своїй сторінці в соцмережі: «Як умру, то поховайте подалі від школи... На вінок мені не витрачайте ні грошей ні часу».

«Щоденний Львів» повідомляв про цю трагедію в публікації «На Яворівщині внаслідок двох вогнепальних поранень загинула 20-річна дівчина».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів