Зі Львова вирушили на війну 75 бійців спецбатальйону патрульної служби міліції (відео, оновлено)

18:35 4 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в середу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, 75 бійців батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» змінять на сході України своїх бойових товаришів, котрі невдовзі повернуться на відпочинок.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили в середу:

«Сьогодні, 4 березня, 75 бійців батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» у порядку ротації відправились для несення служби у зону АТО. На сході України вони змінять своїх бойових товаришів, котрі невдовзі повернуться до Львова на відпочинок.

У зоні проведення АТО наші бійці несуть службу по охороні громадського порядку, охороняють об’єкти життєзабезпечення населених пунктів, беруть участь у зачистці територій та несуть службу на блокпостах. У зону бойових дій бійців батальйону «Львів» проводжали: начальник ГУМВСУкраїни у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія, його заступник полковник міліції Сергій Зюбаненко, начальник Управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Андрій Гребенюк, родичі та громадські активісти. Зокрема, Дмитро Загарія сказав на прощання бійцям: «Несіть службу гідно, пам’ятайте, що ви присягали на вірність українському народові та будьте обережними. Ви всі вже досвідчені бійці, у кожного це вже третя ротація, тому з Богом і повертайтесь живими-здоровими».

Цього разу бійці батальйону «Львів» повезли з собою у зону бойових дій подарунки від волонтерів а також львівських та іноземних благочинних організацій: автомобіль швидкої медичної допомоги, два позадорожники та автобус «Мерседес». Усі транспортні засоби пройшли відповідну технічну підготовку.

Боєць батальйону з позивним «Лисий» розповів: «Це необхідні для нас речі. Дороги там розбиті, інколи доводиться їздити по полях і лісах, тому поза дорожник – це найкращий засіб пересування. А щодо автомобіля швидкої допомоги – медична допомога бійцям на полі бою просто необхідна. Ми всі дуже вдячні волонтерам за такі подарунки».

Окрім того, волонтери та небайдужі львів’яни передали нашим бійцям у зоні бойових дій продукти харчування: картоплю, м’ясні вироби, крупи, каші, масло та інше».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів