Зі львівського дитячого садку №14 довелося евакуювати через гранату 32 малюків (відео)

10:10 18 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Небезпечну знахідку в терміновому порядку вилучили та знищили у спеціально відведеному місці.

17 серпня о 09:35 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що під час проведення ремонтних робіт на горищі 2-поверхового дитячого навчального закладу на вулиці Новознесенській, 42 у Львові було виявлено підозрілий вибухонебезпечний предмет. Фахівці ДСНС негайно виїхали на місце події.

Спільно із керівництвом навчального закладу рятувальники провели евакуацію із приміщення дитячого садка 32 дітей та вісьмох працівників. Надзвичайники спільно із правоохоронцями обмежили доступ до навчального закладу та обгородили місце знаходження боєприпасу.

Піротехніки 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України по прибуттю на місце події кваліфікували боєприпас як ручну гранату «Z-23» часів Другої світової війни. Небезпечну знахідку в терміновому порядку вилучили та знищили у спеціально відведеному місці.

Окрім цього, під час проведення господарських робіт на присадибній ділянці на вулиці Незалежності України в селі Брюховичі виявили шість предметів, ззовні схожих на артилерійські снаряди часів Другої світової війни. А в полі села Грушів Яворівського району, знайшли 17 предметів, ззовні схожих на 152-міліметрові артилерійські снаряди часів Другої світової війни.

Про факти виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявки до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення і знищення боєприпасів. Про це повідомили сьогодні, 18 серпня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «ЩЛ», у львівському дитячому садку №14 знайшли гранату.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів