Жителів Франківського району Львова запрошують прийти завтра на семінар «Як створити ОСББ»

17:21 20 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Про це повідомили в середу в прес-службі міськради, він відбудеться в четвер, 21 серпня

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, завтра мешканців Франківського району запрошують на семінар «Як створити ОСББ у будинку та організувати його діяльність. Що для цього потрібно знати». У повідомленні також конкретизують:

«Ініціативним мешканцям міста нагадують, що кожного місяця вони мають можливість стати учасниками щомісячних навчально-просвітницьких семінарів, які проходять у приміщеннях районних адміністрацій. Зокрема, завтра, 21 серпня мешканці Франківського району м. Львова матимуть змогу отримати таку інформацію:

– як посилити вплив мешканців на умови свого проживання та якість обслуговування житла;

– як організувати створення ОСББ у будинку та здійснити його державну реєстрацію;

– права та обов`язки співвласників у багатоквартирному будинку;

– як через механізм ОСББ здійснювати управління житловим комплексом;

– ведення господарської діяльності, проведення розрахунків витрат на утримання будинку в ОСББ, визначення розміру внесків;

– як залучити кредитні кошти для проведення ремонту будинку.

Семінар проходитиме у приміщенні залу для конференцій Франківської районної адміністрації, початок о 15.00. Мешканці Залізничного та Шевченківського районів аналогічний семінар зможуть відвідати, відповідно, 26 серпня у Залізничній та 28 серпня у приміщенні Шевченківської районних адміністрацій.

Охочі мешканці інших районів м. Львова теж матимуть можливість взяти участь у таких семінарах у своїх районних адміністраціях, про що їх повідомлятимуть щомісяця за місцем проживання.  Для отримання додаткової інформації слід звертатися у відділ супроводу ОСББ департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради за тел.: 2975-995 (932)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів