Збройні Сили стовідсотково забезпечені формою, – Міноборони

15:00 27 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: rbc.ua

Начальник тилу ЗСУ Іван Гаврилюк запевнив у четвер, що лише «частково потребують заміни окремі предмети польового обмундирування, які відслужили встановлені терміни експлуатації».

Начальник тилу Збройних Сил України, генерал-майор Іван Гаврилюк, запевнив сьогодні, 27 жовтня, під час брифінгу в прес-центрі міністерства оборони щодо стану речового забезпечення військовослужбовців ЗСУ, що їх особовий склад стовідсотково забезпечений формою одягу, в тому числі – зимовою. За його словами, речовим майном забезпечені й військові частини, які виконують завдання в районі проведення АТО. 

Генерал-майор Іван Гаврилюк наголосив, що зокрема бійці на передовій забезпечені «високими берцями, куртками та штанами польовими утепленими, білизною натільною трикотажною (фуфайка з довгим рукавом та кальсони) – по два комплекта, рукавичками трикотажними, шкарпетками зимовими – по дві пари, костюмами вологозахисними, чоботами гумовими, бронежилетами і кевларовими шоломами. Утім, водночас, він визнав: «Утой же час частково потребують заміни окремі предмети польового обмундирування, які відслужили встановлені терміни експлуатації. Це куртка польова утеплена – їх потрібно замінити 8 тис. шт. та костюм польовий літній – 15 тисяч комплектів. Ця заміна відбудеться впродовж листопада».

Генерал-майор Іван Гаврилюк також запевнив: «У нас також створено запаси речового майна на передових відділах зберігання для вирішення невідкладних (раптових) потреб по 750 комплектів: шапок-фесок, курток та штанів польових утеплених, костюмів літніх польових, білизни натільної, шкарпеток літніх та зимових».

Про це повідомили сьогодні, 27 жовтня, в прес-службі міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів