Завтра у Львові тимчасово закриють для транспорту частину проспекту Свободи

15:25 31 жовтня 2014 р.

Схема організації дорожнього руху

Схема організації дорожнього руху
Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, 1 та 2 листопада на ділянці проспекту Свободи від вулиці Городоцької до Гнатюка проводитимуть поточний ремонт дороги.

У прес-службі міської ради повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», що, за інформацією управління інженерного господарства ЛМР, 1 та 2 листопада на проспекту Свободи на ділянці проспекту Свободи від вулиці Городоцької до Гнатюка проводитимуть поточний ремонт дороги. У повідомленні також зазначено:

«У зв’язку з цим, завтра з 07:00 і до 06:00 третього листопада рух транспорту на вказаний частині проспекту Свободи буде закритий.

«Є невелике просідання бруківки, будемо виправляти. Разом з тим, плануємо виконати роботи з влаштування окремої смуги для руху громадського транспорту», –зазначив начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Микола Захарків.

«Оминати закриту ділянку дороги транспорт зможе по вул. Підвальній та по вул. Наливайка – Гнатюка – Університетській – Дорошенка. Йдеться про суботу, адже в неділю проспект Свободи закритий для руху транспорту», – зазначили у відділ капремонту управління інженерного господарства ЛМР.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних робіт».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів