Завтра у львівській Ратуші стартує черговий етап кампанії «Моя хата НЕ скраю»

13:10 26 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: svyat.kievcity.gov.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у березні-квітні участь в соціальній кампанії «Моя хата НЕ скраю» братиме дошкільний кризовий центр «Діти вулиці».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 26 березня, «Щоденному Львову»:

«У п’ятницю, 27 березня, о 10.00 у холі Ратуші організатори соціальної кампанії «Моя хата НЕ скраю» встановлять стійку з інформаційними буклетами. У березні-квітні в цій кампанії братиме участь дошкільний кризовий центр «Діти вулиці» (вулиця Костя Левицького, 111, телефон 276-76-37).

Для участі в проекті щомісяця залучаються різні соціальні установи. В переліку потреб вказуються найнеобхідніші речі: засоби особистої гігієни, канцтовари, миючі засоби (плин для посуди, рідина для миття вікон та інші), предмети для забезпечення чистоти в приміщеннях (віники, тощо), білизна, шкарпетки, колготи, лампочки тощо.

Кожен має можливість взяти буклет, придбати запропоновані товари та особисто передати в соціальний заклад. В буклетах розміщена інформація: про проект, про соціальний заклад, який бере участь в цьому проекті, потреби закладу, контакти закладу. 

Кожного місяця  розповсюджується 150 буклетів.  Кожна людина, яка бере участь в акції, зобов’язується особисто передати речі в соціальну установу.

Контакти: Соломія Басараб – керівник МГО «Ідеї молоді» (тел. 096-659-01-40)». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів