Завтра у Львові призупиняють опалювальний сезон

15:04 7 квітня 2020 р.

Фото до новини

Від завтра, 8 квітня, подачу опалення до будинків буде призупинено. Однак, при зниженні температури зовнішнього повітря — теплопостачання буде відновлено.

Натомість подача опалення до закладів охорони здоров’я (лікарні, поліклініки) буде здійснюватися, припинення подачі теплоносія в ці установи буде на підставі листів-звернень.

Про це повідомила пресслужба ЛМР з посиланням на Ірину Маруняк, заступницю міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Це буде зроблено з огляду на суттєве підвищенланням на  температури зовнішнього повітря.

«Зараз спостерігаємо суттєве підвищення температури зовнішнього повітря. Тому, з метою економії коштів для мешканців, та енергоресурсів для тепловиків, від завтра подачу опалення до будинків буде призупинено.

Проте, ми будемо моніторити прогноз погоди, і при пониженні температури, теплопостачання буде відновлено", — розповіла Ірина Маруняк.

За її словами, подача опалення до закладів охорони здоров’я (лікарні, поліклініки) буде здійснюватися, припинення подачі теплоносія в ці установи буде на підставі листів-звернень від керівників закладів.

ЛМР нагадує, що відповідно до розпорядження міського голови Львова, з 2 квітня, офіційно завершився опалювальний сезон для закладів освіти — до міських шкіл і садочків.
У Львові відновили опалювальний сезон 29 жовтня 2019.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів