Завтра у Львові обмежать рух транспорту на ще одній ділянці вулиці Сихівської

17:08 30 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: charivne.info

На відрізку від з’їзду з вулиці Зеленої до проспекту Червоної Калини проводитимуть дорожньо-ремонтні роботи, у зв’язку з чим ділянка вулиці буде непроїзною.

«Завтра з 8.00 до 21.00 на вулиці Сихівській (з’їзд з вулиці Зеленої до проспекту Червоної Калини) проводитимуть дорожньо-ремонтні роботи, у зв’язку з чим ділянка вулиці буде непроїзною. Відтак, за інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, міські автобусні маршрути №47, №13, №14, №19, №23, №26, №35, №37, №38, №40 та №46 здійснюватимуть об’їзд вулицею Зубрівською без тривалих зупинок, а маршрути, які курсують вулицею Кавалерідзе до вулиці Сихівської, об’їжджатимуть вулицею Антоненка-Давидовича. 

Окрім цього, кінцеві зупинки міських автобусних маршрутів №16 та №41 будуть тимчасово перенесені до кінотеатру ім. Довженка. На місці проведення робіт встановлять відповідні дорожні знаки, бар’єри та конуси. Об’їзд ділянки здійснюватиметься іншою смугою. Виконавець робіт – ТзОВ «Онур». Про це повідомили сьогодні, 30 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів