Завтра о 14.40 на Львівщині увімкнуть сирени

21:18 15 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: photos-d.ak.fbcdn.net

Як повідомляє у вівторок управління з питань надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення ЛМР – з метою перевірки рівня готовності технічних засобів централізованої системи оповіщення.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР інформує про те, що 16 квітня 2014 року в період з 14.40 до 15.00 буде проведено навчальне оповіщення населення Львова та області за сигналами цивільного захисту з увімкненням електричних сирен та передачі мовної інформації. Оповіщення проводить департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації з метою перевірки рівня готовності технічних засобів централізованої системи оповіщення. 

Звучання електричних сирен означає сигнал цивільного захисту «Увага всім!». Почувши його, слід негайно увімкнути радіо й радіотрансляційні та телевізійні приймачі – для прослуховування екстрених повідомлень департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

У зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчальна, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть. Тому управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР просить населення зберігати спокій. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів