Завтра на Львівщині розпочнуться тренінги з безпеки журналістів у зонах конфлікту

19:12 10 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Викладатимуть курс фахівці з багаторічним досвідом розробки та проведення відповідних навчальних програм для працівників індустрії мас-медіа та кіно.

«У середу, 11 листопада, на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного неподалік селища Старичі в Яворівському районі Львівської області відбудеться церемонія відкриття спільного проекту «Розвиток в Україні журналістики з відповідальним підходом до висвітлення конфліктів», – повідомили сьогодні, 10 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Цей проект передбачає проведення серії тренінгів з безпеки для українських журналістів під час роботи у зонах конфлікту. Викладатимуть курс міжнародні тренери із багаторічним досвідом розробки та проведення відповідних навчальних програм для працівників індустрії мас-медіа та кіно.

Зазначимо, що проект «Розвиток в Україні журналістики з відповідальним підходом до висвітлення конфліктів / «Supporting Conflict-Sensitive Journalism in Ukraine» реалізовується Координатором проектів ОБСЄ в Україні спільно з міністерством оборони України, ГО «Телекритика», НУО Інститут масової інформації та Комісією з журналістської етики. Він має на меті зміцнити та покращити навички журналістів, працівників засобів масової інформації щодо висвітлення конфліктів з урахуванням кращих світових практик дотримання професійних стандартів, забезпечуючи в той же час фізичну безпеку журналістів, які працюють у зоні бойових дій. Окремий компонент проекту сприятиме налагодженню діалогу між співробітниками ЗМІ та військовослужбовцями».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів