Завтра «Львівобленерго» планує знеструмити «Бориславводоканал»

14:36 30 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: moselektrik.narod.ru

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, Бориславською міськрадою не вжито заходів для погашення наявної заборгованості за електроенергією.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 30 березня, «Щоденному Львову»:

«Завтра, 31 березня, місто Борислав планують відключити від водопостачання. Напередодні ПАТ «Львівобленерго» попередило про припинення електропостачання на об’єкти КП «Бориславодоканал» через заборгованість за спожиту електроенергію.

«Не дивлячись на постійні звернення облдержадміністрації до Бориславської міської ради – власника КП «Бориславводоканал», яка  несе відповідальність та має забезпечити  стабільну роботу комунального підприємства, Бориславською міською радою не вжито заходів для погашення наявної заборгованості за електроенергією», – про це зазначив в.о. директора департаменту житлово-комунального господарства ЛОДА Назар Романчук.

Нагадуємо, що з початку року зафіксовано незадовільний стан розрахунків за спожиту електроенергію по КП «Бориславводоканал», борг становить 1,46 млн. грн, проплата становить 36,7 %. Загалом з початку року стан розрахунків за надані послуги з водопостачання та водовідведення у Львівській області становить 89,9%, в тому числі населення – 90,5%».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів