Завершилося відрядження зведеного загону правоохоронців Львівщини до Маріуполя на Донеччині

18:10 12 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, його бійці, які відзначилися найбільше, отримали корисні пам'ятні подарунки – годинники, спеціально призначені для використання в екстремальних умовах.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 12 січня, що його зведений загін завершив несення служби у Маріуполі. В повідомленні також зазначено:

«Начальник міліції Донецької області генерал-майор міліції В'ячеслав Аброськін прибув на базу загону, аби проводити колег, які надали суттєву допомогу в збереженні стабільної оперативної обстановки. Він звернувся до львівських правоохоронців із такими словами: «Дякую кожному з вас і особисто командиру загону Роману Бойку за сумлінне несення служби та зразкову дисципліну. Ваша допомога є дуже цінною як для нас, так і для всіх мирних жителів».

Всьому загону було оголошено подяку. А бійці, які відзначилися найбільше, отримали корисні пам'ятні подарунки – годинники, спеціально призначені для використання в екстремальних умовах, що не вийдуть з ладу через удари або попадання води».

Як інформував «ЩЛ», 11 січня в зону бойових дій на сході України вирушив новий зведений загін добровольців-правоохоронців Львівщини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів