Затримана патрульними чиновник Львівської ОДА написала заяву про звільнення

12:05 18 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Речник Львівської ОДА Ольга Матейчик підтвердила, що керівник департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва облдержадміністрації Поліна Лі, яку патрульна поліція затримала за підозрою у водінні в стані сп’яніння в ніч на 14 жовтня, написала заяву на звільнення.

Речник Львівської облдержадміністрації Ольга Матейчик повідомила про це сьогодні, 18 жовтня, кореспонденту агенції Укрінформ. За її словами, Поліна Лі 17 жовтня написала заяву на звільнення за власним бажанням».

Про те, чи завізувало заяву вище керівництво ЛОДА, речниця не сказала. Про це повідомили сьогодні, 18 жовтня, в агенції Укрінформ, де також нагадали: «Чиновниця ЛОДА потрапила в поле зору патрульних, які здійснювали рейд разом з активістами та  журналістами, о пів на четверту ранку 14 жовтня. Автомобіль «BMW X1», яким керувала Лі, мчав вулицями обласного центру на високій швидкості. У водія були ознаки сп`яніння, Це підтвердив і алкотестер «Drager», який  зафіксував 1,25 проміле. Оскільки жінка висловила підозру, що алкотестер навмисно пошкоджений, щоб показати потрібний результат, було проведено токсикологічне дослідження, яке підтвердило, що в крові водія було 0,95 проміле алкоголю», – розповіли також в агенції Укрінформ.

«Винуватиця скандалу зазначала на своїй сторінці у «Facebook», що готова відстоювати свою правоту та добре ім'я у суді, а пізніше – подати позов про захист честі, гідності та ділової репутації та відшкодування моральної шкоди до керівників «Альянс медіа» (журналісти якого були учасниками рейду і першими подали згадану інформацію. – Ред.) та всіх, хто поширює недостовірну інформацію. Усі відсуджені кошти Поліна Лі зобов'язалася передати на лікування ветеранів АТО», – повідомили також в агенції Укрінформ.

Як інформував «ЩЛ», патрульні зафіксували стан сп'яніння за кермом директора департаменту Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів