Заступник голови ЛОДА запевняє: «На Львівщині навчають населення як діяти при загрозі»

09:05 6 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, заступник голови ЛОДА Володимир Харчук провів засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

«Місцеве населення навчають як діяти при загрозі або виникненні надзвичайних ситуацій», –повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, конкретизуючи при цьому:

«На Львівщині здійснюється навчання усіх категорій населення діям у випадках надзвичайних ситуацій. Про це йшлося під час засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яке провів сьогодні заступник голови Львівської ОДА Володимир Харчук.

Начальник Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Львівської області Андрій Рогуля повідомив, що в області значна увага приділяється питанню інформування широких верств населення щодо дій у надзвичайних ситуаціях. Для цього Центром організовано та проведено 158 заходів інформаційно-просвітницької роботи. 

Також керівник Центру розповів, що у лютому в школах відбулись спеціальні бесіди з учасниками навчально-виховного процесу щодо дій у надзвичайній ситуації. За його словами, з початку березня започатковано також проведення аналогічної роботи з персоналом дошкільних навчальних закладів. Водночас з початку року Навчально-методичний центр розробив та розповсюдив понад 8642 примірника рекомендацій, пам'яток, буклетів щодо дій населення в разі виникнення надзвичайних ситуацій, терористичних актів тощо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів