Львівські залізничники відремонтували для десантників позашляховик

12:28 19 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

З автотранспортного цеху пасажирського вагонного депо «Львів» вирушив на передову капітально відремонтований джип «Чірокі».

Про це повідомили в прес-центрі «Львівської залізниці», де також запевнили: «Це вже не перший автомобіль, який працівники депо з власної ініціативи, своїми силами відремонтували та передали українським армійцям. Найближчим часом авто прибуде у розпорядження підрозділів 80-ї окремої аеромобільної десантно-штурмової бригади, що дислокуються у зоні бойових дій на сході держави».

«Прикметно, що і цього разу подарунком від залізничників для наших воїнів став не лише відремонтований позашляховик. У його багажному відділенні – святкові гостинці від працівників пасажирського вагонного депо «Львів». Колектив депо зібрав кошти та закупив продукти харчування, овочі й фрукти. Варто зауважити, що з гостинцем від святого Миколая зі Львова на передову близько місяця тому повернулися і два капітально відремонтовані в депо позашляховики «Опель Фронтера», – поінформували також у прес-центрі «Львівської залізниці» та опублікували фоторепортаж з вагонного «Львів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів