Заклади освіти та охорони здоров'я Львівщини готові до опалювального сезону, – ЛОДА

12:30 6 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

На початку листопада здадуть в експлуатацію котельню в Дрогобицькій міській лікарні №3.

«Стан готовності до осінньо-зимового періоду закладів освіти та охорони здоров'я Львівської області становить 100%. Про це повідомив в. о. директора департаменту житлово-комунального господарства Львівської обласної державної адміністрації Назар Романчук», – поінформували сьогодні, 6 жовтня, «Щоденний Львів» у прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли:

«Цього року в навчальних закладах області  проведено капітальний ремонт 33 котелень, ще десять котелень переведено на альтернативні види палива, – повідомив Назар Романчук. – Також утеплено фасади семи шкіл та поремонтовано й утеплено дахи вісімнадцяти навчальних закладів 

«Що стосується об'єктів охорони здоров'я, то завершено роботи з переведення на альтернативні види палива Стебницької та Судововишнянської міських лікарень. У Дрогобицькій міській лікарні №3 ведуться роботи з будівництва модульної котельні. На початку листопада котельню здадуть в експлуатацію», – додав в. о. директора департаменту житлово-комунального господарства Львівської обласної державної адміністрації».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів