За добу рятувальники 61 раз гасили на Львівщині пожежі сухостою на стерні

16:38 2 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Обласне управління ДСНС нагадує: «Через спалювання сухої трави виникає загроза перекидання вогню на ліси, житлові будинки, погіршується видимість на дорогах, збільшується частота ДТП».

За добу рятувальники 61 раз виїжджали на гасіння сухої трави та стерні. Зокрема, 1 вересня о 09:25 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в селі Бірче Городоцького району. На момент прибуття вогнеборців вогонь охопив суху траву та чагарник, площею 40 400 квадратних метрів. Пожежу ліквідували о 20:52. До ліквідації пожежі залучили дев’ятьох рятувальників, одиницю спецтехніки, а також представників Великолюбінського й Комарнівського лісництв.

О 12:27 рятувальники отримали повідомлення про пожежу сухої трави на вулиці Клинівка в місті Самбір. Тут, на момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу, полум’я охопило сухостій, площею 40 000 квадратних метрів. Вогнеборці локалізували займання о 13:22 і повністю ліквідували о 19:05.

О 13:58 рятувальники виїхали ліквідовувати горіння сухої трави на вулиці Заводська у місті Жидачів. До ліквідації пожежі залучили рятувальників ДПРЧ-16 міста Жидачів. Горіння повністю ліквідували о 15:12. Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву окремими осередками на площі 15 000 квадратних метрів.

О 15:36 в селі Ясениця Дрогобицького району рятувальники розпочали ліквідацію горіння сухої трави та чагарнику. Площа пожежі сягнула 20 000 квадратних метрів. О 20:23 пожежу локалізували, а о 00:15 повністю ліквідували. Вогнем знищено суху траву та чагарник окремими осередками на площі 20 000 квадратних метрів.

Львівське обласного управління ДСНС нагадує про заборону спалювання сухостою і сміття. Через спалювання сухої трави виникає загроза перекидання вогню на ліси, житлові будинки, погіршується видимість на дорогах, збільшується частота ДТП.

Про це повідомили сьогодні, 2 вересня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів