За добу рятувальники ліквідували на Львівщині дев’ять пожеж сухої трави

11:14 31 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Обласне управління ДСНС застерігає: «Через спалювання сухої трави виникає загроза перекидання вогню на ліси, житлові будинки, погіршується видимість на дорогах, збільшується частота ДТП».

За минулу добу рятувальники ліквідували дев’ять пожеж сухої трави. Зокрема, 30 серпня о 14:37 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в селі Зашковичі Городоцького району. На момент прибуття вогнеборців вогонь охопив суху траву та чагарник окремими осередками на площі 25 000 квадратних метрів. Рятувальники ліквідували пожежу о 17:33. До ліквідації горіння залучили шістьох вогнеборців та дві одиниці спецтехніки.

Також 31 серпня о 03:04 пожежа стерні винила в селі Кобло Старосамбірського району, де 05:11 рятувальники повністю ліквідували горіння. Вогнем знищено стерню на площі 40 000 квадратних метрів.

Відтак Львівське обласне управління ДСНС України у Львівській області нагадує про заборону спалювання сухостою й сміття й застерігає: «Через спалювання сухої трави виникає загроза перекидання вогню на ліси, житлові будинки, погіршується видимість на дорогах, збільшується частота ДТП».

Про це повідомили сьогодні, 31 серпня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів