З обласного бюджету Львівщини скеровано постраждалим від повені ще «аж» 25 тисяч грн

18:08 29 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Про це повідомляє у вівторок прес-служба облдержадміністрації.

Як повідомила сьогодні, 29 липня, «Щоденному Львову» прес-служба облдержадміністрації, мешканцям населених пунктів Львівщини, які постраждали внаслідок сильних дощів (до 145 мм – 195% місячної норми), скерують з резервного фонду обласного бюджету для виплати матеріальної допомоги 25 тис. грн. У повідомленні також сказано:

«Інтенсивні опади призвели до формування та проходження дощового паводку 15-18 травня  2014 року на річках басейну Дністра, підняттям рівнів грунтових вод, значним поверхневим стоком.  Розпорядження про виділення коштів з резервного фонду обласного бюджету підписала голова Львівської обласної державної адміністрації Ірина Сех. 

Матеріальну допомогу у розмірі 1 тис. грн. отримають мешканців, чиї  житлові будинки або квартири у багатоквартирному житловому будинку (згідно з актами комісійного обстеження) були затоплені паводковими водами (вода знаходилась вище рівня підлоги). Загалом йдеться про 25 постраждалих сімей.  

Департамент фінансів Львівської ОДА має внести відповідні зміни в бюджетні призначення та перерахувати: 

Міському бюджету міста Дрогобича – 3 тис. грн.;

Міському бюджету міста Самбора – 2 тис грн.; 

Самбірському районному бюджету – 3 тис. грн.;

Старосамбірському районному бюджету – 17 тис. грн..

Додамо, що ці 25 домогосподарств, мешканцям яких виплатять по 1 тис. грн. допомоги, виявлені унаслідок додаткових обстежень. Раніше з резервного фонду обласного бюджету, згідно із розпорядженням голови Львівської ОДА Ірини Сех від 23 травня 2014 року, було виділено 618 тис. грн. для виплати матеріальної допомоги мешканцям Дрогобицького, Самбірського та Старосамбірського районів, а також міст Дрогобич і Самбір, які постраждали внаслідок  травневого паводку на річках басейну Дністра. Матеріальна допомога виплачена у повному обсязі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів