З обласного бюджету Львівщини скеровано 8,4 млн. гривень на фортифікаційні споруди в зоні АТО

18:54 7 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: patrioty.org.ua

Депутати затвердили Програму забезпечення будівництва Львівською областю у 2015 році інженерних споруд для зміцнення обороноздатності держави.

Львівська обласна рада скерувала з бюджету розвитку області 8 млн. 410 тисяч 600 гривень на будівництво фортифікаційних споруд вздовж лінії зіткнення в зоні проведення антитерористичної операції. Таке рішення депутати ухвалили сьогодні, 7 липня, під час четвертого пленарного засідання ХХХІV сесії обласної ради.

Рішенням сесії обласні депутати затвердили Програму забезпечення будівництва Львівською областю у 2015 році інженерних споруд для зміцнення обороноздатності держави. Мета програми – забезпечити участь Львівщини у реалізації заходів з питань зміцнення обороноздатності країни та посилення національної безпеки.

Для її реалізації необхідно забезпечити співфінансування за рахунок коштів обласного бюджету будівництво 11 фортифікаційних споруд вздовж лінії зіткнення в зоні проведення АТО та одного опорного пункту на території Львівської області. Зокрема, програма передбачає проведення будівельних робіт на 11 опорних пунктах у Слов’яносербському та Попаснянському районах Луганської області, а також – на опорному пункті на військовому полігоні у районі смт Старичі Яворівського району Львівської області.

Джерелом фінансування заходів програми є кошти резервного фонду Державного бюджету України на суму 39 172 404 тисяч грн. Однак в результаті здорожчання вартості перевезення, матеріалів тощо, збільшилась кошторисна вартість будівництва фортифікаційних споруд, що вимагає виділення з резервного фонду обласного бюджету додаткових коштів в обсязі 8 млн 410 тисяч 600 грн. Рішення про затвердження програми підтримало 75 депутатів обласної ради.

Про це повідомили сьогодні, 7 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів