Виконком Львівської міськради вніс зміни у порядок використання коштів бюджету

14:40 29 травня 2017 р.

Начальник управління соціального захисту ЛМР Наталія Демкович пояснила: «Уніфіковано саму форму подання інформації про діяльність громадської організації у попередньому році».

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 29 травня, що її виконавчий комітет «вніс зміни у порядок використання коштів міського бюджету Львова для надання фінансової підтримки громадським організаціям інвалідів і ветеранів та у порядок використання коштів міського бюджету Львова для надання фінансової підтримки громадським організаціям через залучення їх до проведення щорічних заходів». За словами начальника управління соціального захисту ЛМР Наталії Демкович, зміни структуризують умови отримання фінансової підтримки громадськими організаціями, і це сприятиме підвищенню фінансової дисципліни.

Чиновник також пояснила: «Зміни полягають в тому, що уніфіковано саму форму подання інформації про діяльність громадської організації у попередньому році. Також впроваджений механізм надання додаткових балів за успішну реалізацію в попередньому році заходів, і, відповідно, зняття балів. Зміни не погіршують умов одержання фінансової підтримки – вони структуризують умови отримання допомоги, і впровадження цих змін сприятиме підвищенню фінансової дисципліни».

Про це повідомили сьогодні, 29 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також зазначили: «Для отримання бюджетних коштів у 2018 році громадська організація подає в управління соціального захисту ЛМР заяву зі всіма необхідними документами у термін до 20 липня 2017 року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів