Виконком Львівської міськради вніс зміни до бюджету

13:20 19 січня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: city-adm.lviv.ua

Виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив у п’ятницю, 19 січня, рішення «Про схвалення змін до міського бюджету Львова на 2018 рік».

Про це повідомили сьогодні, 19 січня, в прес-службі Львівської міськради, де також запевнили: «Прийнятий проект рішення буде розглянуто на сесії ЛМР 25 січня».

Директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук доповів на засідання виконкому: «У нас на початок року виник залишок коштів у сумі 269 мільйонів гривень З них 10 мільйонів гривень – оборотна касова готівка. Таким чином у нас вільний залишок по загальному фонду становить 259 мільйонів гривень. Тому, пропонується із них 150 мільйонів гривень направити у бюджет розвитку».

Чиновник також зазначив: «50 мільйонів гривень у загальному фонді передбачити під відсотки на облігації, які ми будемо випускати згідно ухвали сесії. Залишок 59 мільйонів гривень також будемо рекомендувати сесії Львівської міської ради перекинути у бюджет розвитку і розподілити».

Олег Іщук також повідомив: «Додатково, за поданням управління охорони здоров’я, пропонуємо зробити перерозподіл вісім мільйонів гривень – передати їх на програму по дитячій стоматології, за рахунок інших видатків управління охорони здоров’я».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів