Виконком Львівської міськради ухвалив придбати військовим обладнання

14:00 16 березня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: city-adm.lviv.ua

У ЛМР запевнили: «За кошти міського бюджету закуплять і передадуть необхідне обладнання в зону АТО для військової частини А0284».

Про це повідомили сьогодні, 16 березня, в прес-службі Львівської міськради, де також конкретизували: «Виконавчий комітет ЛМР затвердив рішення про передачу матеріально-технічних засобів і забезпечення їх транспортування у зону АТО для військової частини А0284. Рішення прийнято відповідно до ухвали міської ради №3700 «Про затвердження Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців Львова» від 31 липня 2014 року.

Керівник департаменту «Адміністрація міського голови» Євген Бойко розповів: «Ми маємо хорошу практику всіма можливими засобами допомагати учасникам АТО: чи в спосіб перебування тут – тим військовим частинам, які дислокуються в місті Львові, чи на передову. Останні роки ми маємо досвід особистої передачі матеріального забезпечення нашим хлопцям на передовій. Вже два роки поспіль на їх прохання і з власної ініціативи передаємо їм матеріально-технічне забезпечення. Цього року, на наступний тиждень, також плануємо поїздку в зону АТО, щоб передати хлопцям в першу чергу ті речі, які вони потребують, і привітати їх з Великодніми святами».

Євген Бойко доповнив: «Крім того, спільно з волонтерами, спільно з церквами, ми будемо передавати і інші речі побутового вжитку: їжу, одяг, пасхальні набори. Це буде в комплексі. А сьогодні, на виконкомі, проголосували ті речі, які можемо придбати за бюджетні кошти, які потрібні для військової частини. Адже хлопці в АТО потребують нашої уваги. Вони є на передовій та захищають нас від ворога і нам потрібно засвідчувати їм свою пошану в різні способи, зокрема і матеріальною підтримкою. Тому передаємо все те, що є найбільш критично необхідне для виконання обов’язку захисника вітчизни».

Подробиці – на сайті ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів