Виконком Львівської міськради погодив реорганізацію «Збиранки»

13:36 29 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: lviv.comments.ua

Виконавчий комітет ЛМР пропонує об'єднати комунальні підприємства.

«Виконком погодив реорганізацію ЛКП «Збиранка» шляхом приєднання до ЛКП «Львівспецкомунтранс», – повідомили сьогодні, 29 квітня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«З метою підвищення ефективності використання виробничих баз та підсилення роботи комунальних підприємств, виконавчий комітет вирішив вважати доцільним реорганізацію Львівського комунального підприємства «Збиранка» через приєднання до Львівського комунального підприємства «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс».

Остаточне рішення щодо реорганізації прийматимуть на засіданні сесії ЛМР. Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив: «Це питання буде також на сесії. Комісії будуть це питання розглядати і потім на сесії будемо голосувати. Це виключна компетенція сесії міської ради. Ми приймаємо рішення виконавчого комітету, бо нам треба оптимізовувати по чисельності, і по якості, і по наданню послуг. Це два наші комунальні підприємства, які є споріднені, навіщо роздувати штат, якщо можна його оптимізувати, і якості буде більше».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів