Виконком Львівської міськради не дозволив облаштувати підземний паркінг

11:15 18 серпня 2017 р.

Виконавчий комітет ЛМР затвердив забудови трьох земельних ділянок і три детальні плани території.

У Львівській міськраді повідомили в п’ятницю: «Сьогодні, 18 серпня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради були затверджені містобудівні умови та обмеження забудови земельних ділянок, а також детальні плани територій. Зокрема, затверджено містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки: для проектування об’єкта будівництва на будівництво Національним банком України касового вузла на вулицях Земельній (проектована) й Мележій (проектована) у північно-східній промзоні (ділянка 3-1), для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Олімпік ЛТД» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями у рівні цокольного поверху зі знесенням будинку №17 на вулиці Угорській, для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію громадянином З. Ф. Колобичем індивідуального житлового будинку з розширенням за рахунок прибудови на вулиці Костя Левицького, 110».

У міськраді також розповіли: «На засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про відмову у наданні містобудівних умов та обмежень: приватному підприємству «Декор-Арт-Конструкції» на будівництво автогазозаправного пункту на вулиці Зеленій, 252, громадянину В. В. Ножкіну – на будівництво магазину непродовольчих товарів на вулиці Патона, 33а, а громадянці О. А Черник-Кюнг – на реставрацію кав’ярні «Цукернича каварня «Арсенальська» з приєднанням квартири №2 та квартири №3 на вулиці Арсенальській, 7 (пам’ятка архітектури, охоронний №2938)».

Виконавчий комітет ЛМР затвердив також внесення змін до детального плану житлового району «Під Голоском», детальний план території, обмеженої вулицями Надійною й Зеленою та межею міста, детальний план території у районі вулиці Смаль-Стоцького, розроблення детального плану території у районі вулиці Лижв’ярської, розроблення детального плану території у районі колишнього кооперативно-садівничого товариства «Відпочинок». Не прийнято також рішення «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Провесінь-Ю. М. М.» міні-ринку із підземним паркінгом на вулиці Личаківській, 201, «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з розширенням громадянкою У. І. Слободян магазину на вулиці Бабія, 12а за рахунок прибудови.

Начальник управління архітектури та урбаністики ЛМРЮліан Чаплінський прозвітував про виконання доручення від 4 серпня 2017 року:«Прошу здійснити обстеження території у районі вулиці Лижв’ярської, яка пропонується для розроблення детального плану. На вулиці Лижв’ярській, 30 є новий комплекс, який хочуть реконструювати у міні-готель, а ділянка поблизу на вулиці Лижв’ярській, 34 виставлена на продаж, але це не вона виступала замовником розроблення детального плану».

Про це поінформували сьогодні, 18 серпня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів