Виконком Львівської міськради не дозволив будувати багатофункціональний комплекс

14:00 16 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: google.com.ua

Виконавчий комітет ЛМР розглянув пропозиції у сфері містобудування.

Про це повідомили сьогодні, 16 лютого, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли, що виконком ЛМР ухвалив чотири рішення, стільки ж переніс, а одне – не відхилив. Зокрема, виконком ухвалив рішення «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію Класичною гімназією при Львівському національному університеті імені Івана Франка спортивного залу на вулиці Пороховій, 3»; «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ГО «Львівська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України» комплексу басейну «Динамо» на вулиці Стуса, 4»; «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ПП «Гурман» нежитлової будівлі під літерою «А-2» на вулиці Повітряній, 2б за рахунок добудови та надбудови» й «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію громадянкою Л. Я. Кужеєю нежитлових приміщень з розширенням за рахунок надбудови третього та мансардного поверхів під адміністративно-побутовий корпус на вулиці Чигиринській».

Виконавчий комітет ЛМР також переніс розгляд питань « Про розроблення детального плану території, обмеженої вулицями Зеленою, Півколо й Жасминовою»; «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Західний інвестиційний союз» багатофункціонального комплексу на вулиці Княгині Ольги, 110 з вбудованим підземним паркінгом зі знесенням об’єкта незавершеного будівництва»; «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Патриаком» громадського центру на вулиці Скляній, 15 зі знесенням будівлі прохідної»; «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на влаштування ТзОВ «С.ІД.» додаткового торгівельного закладу для обслуговування комплексу існуючого автовокзалу на вулиці Хмельницького, 225».

Виконком Львівської міськради також відхилив питання «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію громадянкою О. М. Карпин будівлі флігелю з розширенням за рахунок надбудови для квартири №6 на вулиці Івана Франка, 50 під житлові приміщення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів