Виконавча служба перешкоджає прибрати з центра Львова електромобілі

19:15 18 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: bartka.com.ua

Начальник управління безпеки Львова Юрій Діль запевнив:«Влада міста бореться з незаконними дитячими електромобілями на проспекті Свободи, однак виконавча служба Львова підтримує порушника».

Про це повідомили в середу, 18 жовтня, у Львівській міськраді. Начальник управління безпеки Львова Юрій Діль також розповів: «Сьогодні у Львівське комунальне підприємство «Муніципальна варта» приходили представники Галицького відділу державної виконавчої служби Львова Головного територіального управління юстиції у Львівській області – з метою зобов’язати комунальне підприємство повернути вилучені машинки фізичній особі, яка дає ці дитячі електромобілі в оренду на площі перед Оперним театром. Нас зобов’язують повернути машинки, які були вилучені у підприємця, що дає їх в оренду на площі перед Оперним театром».

Юрій Діль також зазначив: «Ми, звісно, не погоджуємося, адже підприємець не йде з нами до співпраці. Якщо ми віддамо дитячі автомобілі, то це означатиме, що підприємець знову буде порушувати правила благоустрою».

Начальник управління безпеки Львова також повідомив: «Ми вже декілька разів пропонували підприємцю підписати документ, який зобов’язуватиме нас віддати вилучені машинки, а фізичну особу, яка дає їх в оренду, не розвивати свій незаконний бізнес у зоні ЮНЕСКО. Площа перед Оперним театром – це людне місце, це історична спадщина, тому атракціони тут заборонені рішенням виконавчого комітету».

Про це поінформували сьогодні, 18 жовтня, в прес-службі Львівської міськради. Як повідомляв «ЩЛ», медики шпиталізували львів’янина, якого збила на проспекті Свободи дитина на електромобілі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів