Вулицю Богданівську у Львові запланували відновити до 15 листопада

14:40 26 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У міськраді запевнили, що залишилося відновити лише ділянку від вулиці Дорога Кривчицька до вулиці Золочівської.

Про це повідомили сьогодні, 26 вересня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли, що реконструкція вулиці Богданівську передбачає заміну інженерних мереж та дощоприймачів, влаштування асфальтобетонного покриття, облаштування велодоріжок, встановлення павільйону на зупинці громадського транспорту тощо. Роботи стартували на початку вересня, завершити їх планують до середини листопада. Сьогодні одну з ділянок робіт оглянув міський голова Львова Андрій Садовий, який запевнив: «Є контрольне число – 15 листопада, коли роботи мають бути завершені», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Вартість робіт на вулиці Богданівській – 22,167 мільйона гривень. Цьогоріч же з міського бюджету спрямовано 20 мільйонів гривень.

Ремонт на цій частині вулиці було розпочато ще в попередні роки управлінням капітального будівництва міськради – йдеться про ділянку від вулиці Тракт Глинянський до вулиці Дорога Кривчицька. Відтак, залишилася лише частина від вулиці Дорога Кривчицька до вулиці Золочівської.

За словами начальника міського управління інженерного господарства Романа Заріцького, станом на сьогодні на ділянці від вулиці Золочівської до Старознесенської розібрано 610 метрів дорожнього покриття, влаштовано корито під дорожню основу та піщану основу під проїжджу частину, а також облаштовано дощовий колектор під мостом. Заплановані обсяги робіт: довжина ділянки реконструкції вулиці – 760 метрів; відновлення дорожнього покриття в асфальтобетоні – 10240 м²; ремонт тротуарів в асфальтобетоні – 4825 м²; влаштування велодоріжок з асфальтобетону – 1650 м²; встановлення бордюрів – 1520 метрів; заміна 24дощоприймачів із гідрозатворами; встановлення павільйону на зупинці громадського транспорту.

Замовник виконання робіт – департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради. Генпідрядна організація – ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл». Паралельно тривають роботи з реконструкції ділянки вулиці Богданівської від вулиці Золочівської до вулиці Пластової, розпочаті в липні цього року.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів