Вулиця Замарстинівська у Львові знову буде проїзною наприкінці року

17:20 18 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

Міський голова Львова Андрій Садовий оглянув у середу, 18 вересня, хід капітального ремонту вулиці Замарстинівської, яка передбачає не лише заміну дорожнього покриття, а й усього комплексу мереж та колектора.

Про це повідомили в середу, 18 вересня, у Львівській міськраді. Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив: «Я пригадую всі ті дороги, які ми робили у Львові, – Городоцьку, Личаківську, але більш складної ділянки, ніж те, що ми маємо на Замарстинівській, ми ще не мали. Були проблеми з проектом, не були враховані плавуни, які тут є, на жаль. Це вже в минулому. Є ще низка технічних питань, але та команда, яка зараз тут працює, знає що і як робити. До кінця цього року вулиця Замарстинівська буде відкрита для проїзду автотранспорту, для трамваїв».

Андрій Садовий також розповів: «В цілому, все йде за планом. Але такого складного процесу, який ми маємо тут, я не пригадую. Я дуже хочу, щоб все було завершено, як і було анонсовано. Тому я приїхав подивитись сьогодні, маю оптимізм».

Міський голова також повідомив: «Замарстинівська мала бути зроблена вже давно, але проектант, який проектував вЗамарстинівську, не врахував, що тут є плавуни. Коли це все розрили і побачили реальний стан, то жахнулись. Тому треба було робити підсилення, укріплення, запрошували фахівців з різних міст. Наразі все страшне лишилось позаду, роботи йдуть чітко по графіку. До кінця року вулиця буде відкрита для проїзду».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів