Вулиця Почаївська у Львові стала комфортною, – ЛМР

15:20 22 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «У Львові провели капітальний ремонт вулиці Почаївської: вона запроектована як житлова зона, тому стала комфортною для пішоходів».

У Львівській міськраді повідомили також сьогодні, 22 вересня: «Інститут просторового розвитку запроектував вулицю Почаївську зручною для пішоходів. Вулиця задумана як житлова зона, тому пішоходи можуть користатися не тільки тротуаром, а й дорогою. Вперше у Львові ми зробили неперервний і рівний тротуар з можливістю заїзду до прилеглих територій. Все дуже просто – висоту бордюра на житлових вулицях можна зробити не 15 сантиметрів, а чотири сантиметри. Щоб пішохідний простір був неперервним, ми задумали витіснити автівки до протилежного – високого бордюра, тому біля низького тротуару стоянку заборонено».
Натомість голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський зазначив: «Ми були замовником виконання робіт на вулиці Почаївській. На капітальний ремонт спрямували один мільйон 90 тисяч гривень. Вулиця є житловою зоною, паркуватися там не можна, однак по дорозі біля «Fest Republic» є облаштований великий паркувальний майданчик, де й паркують автівки».

Про це поінформували в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів