Воїнам 24-ї бригади з Львівщини на 31-му блокпосту подарували генератор і монокуляр

23:33 26 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Романа Бочкали в інтернет-мережі «Facebook»

Журналіст Роман Бочкала повідомив у середу: «Пам'ятається, я кидав клич про те, що 31-му блокпосту, зокрема, 24-й бригаді, потрібен хороший генератор на 5,5 кВт. Але знайшлися добрі люди, які подарували його хлопцям раніше, ніж ми зібрали кошти».

Кореспондент телеканалу «Інтер» Роман Бочкала повідомив сьогодні, 26 листопада, такі новини з неоголошеної війни на Донбасі:

«Друзі, рапортую з приводу зібраних і витрачених коштів. Пам'ятається, я кидав клич про те, що 31-му блокпосту, зокрема, 24-й (окремій Залізній механізованій імені Данила Галицького з Яворова на Львівщині. – «ЩЛ») бригаді, потрібен хороший генератор на 5,5 кВт. Але знайшлися добрі люди, які подарували його хлопцям раніше, ніж ми зібрали кошти. Загалом, командир попросив, щоб ми краще взяли оптику. І ми так і зробили. Все-таки головне – побажання бійців.

У підсумку, був придбаний монокуляр нічного бачення «PULSAR Challenger G2 + 3.5x56». Ефективна дальність – 700 метрів.

Обійшовся він нам зі знижкою в 22 000 грн. Плюс ще 480 грн. пішли на батарейки (одна штука коштує 60 грн. Її вистачає на 10-20 годин роботи (в завісімсті від інтенсивності). 

Ще потрібні акумулятори, дістати поки не вдалося. 781 грн. були витрачені на універсальні мобільні батареї для планшетів і телефонів – відправляться в ДУК ПС.

Разом, витрачено 23261 грн. з 26102 грн. Залишку коштів також буде знайдено гідне застосування. Велике спасибі, всім хто відгукнувся і допоміг!!!».

Роман Бочкала написав це в середу на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів