Восьмеро людей смертельно травмувалися на об’єктах «Львівської залізниці»

11:32 20 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

Працівники Львівської магістралі вкотре наголошують, що залізниця – зона підвищеної небезпеки.

Про це повідомили в прес-центрі «Львівської залізниці», де також розповіли: «Із початку року у регіональній філії «Львівська залізниця» спостерігається зниження рівня невиробничого травматизму. За цей період на території філії зафіксовано 10 випадків травмування сторонніх громадян, із них вісім – зі смертельним наслідком. За аналогічний період минулого року на Львівській залізниці трапилося 18 випадків травмувань невиробничого характеру, внаслідок яких, через власну необережність та легковажність, а загинули 13 людей».

«Поряд із тим, упродовж січня-лютого цього року на коліях регіональної філії «Львівська залізниця» зафіксовано 24 випадки застосування екстреного гальмування поїздів із метою запобігання наїзду на сторонніх осіб. Таким чином, швидка реакція та професійні дії локомотивних бригад фактично врятували порушників від каліцтва та смерті», – поінформували також на залізниці.

«За висновками спеціалістів, основна причина прикрих випадків, які трапляються зі сторонніми особами на об’єктах інфраструктури – порушення громадянами правил безпеки на залізничному транспорті, зокрема перехід через колії у невстановлених місцях та ходіння по коліях. Лише взимку цього року стрільці воєнізованої охорони магістралі виявили 312 таких порушників, 304 із них оштрафовано на загальну суму понад 10 тисяч гривень», – розповіли також на залізниці.

«Паралельно зі заходами інформаційно-роз’яснювального характеру та адміністративного впливу на порушників, залізничники продовжують реалізацію галузевої програми, що скерована на підвищення рівня безпеки та профілактики невиробничого травматизму на об’єктах інфраструктури. Зокрема у цьому році для запобігання переходу громадян через колії у несанкціонованих місцях планується ремонт існуючих та спорудження нових огорож у потенційно небезпечних місцях, на територіях станцій, депо та дистанцій», – повідомили також на залізниці.

«Поряд із тим, залізничники Львівської магістралі вкотре наголошують, що залізниця – це зона підвищеної небезпеки і закликають громадян бути уважними та обережними, неухильно дотримуватися правил безпеки на об’єктах інфраструктури: на перонах, платформах та переїздах, поблизу колій чи безпосередньо в поїздах», – поінформували також на залізниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів