Волотери передали посилки львів’ян воїнам 24-ї, 92-ї та 80-ї бригад і міліціонерам

15:53 21 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Сергія Глотова в інтернет-мережі «Facebook»

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у неділю, що військовим доставили продукти, засоби гігієни, шкарпетки, рукавички, консервовані овочі, чоботи й «буржуйки».

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив сьогодні, 21 грудня:

«Друзі! Передали наші посилки в 24-ту, 92-гу й 80-тк (дивізіон артилерії) бригади та міліціонерам – продукти, засоби гігієни, шкарпетки, рукавички, консервовані овочі, чоботи «дутыши-пенки», все те, що було зібрано волонтерами громадської ініціативи «Допоможи фронту» в наших пунктах збору у Львові – на ринку «Нижній Шувар», у гіпермаркеті «Рукавичка», біля пам'ятника королю Данилу на площі Галицькій, в мережі крамниць «Барвінок», а також «буржуйки» від Сашка Луцика.

ЗАРАЗ ДУЖЕ ПОТРІБНІ ГРОШІ на купівлю необхідних на фронті: тосолу – 100 л, прилади нічного бачення – 10000 грн за 3 шт. (уже є 8400 грн), форму зимову – 20 комплектів за 7000 грн, генератор дизельний – 1шт., бензопили – 5 шт.

ДУЖЕ ПОТРІБЕН ІНСТРУМЕНТ ДЛЯ РЕМОНТУ АВТО: ключі гайкові, головки накидні, домкрати. Хто зможуть допомогти – будемо дуже вдячні!

Карта ПриватБанку 5168742014096287 Глотов Сергій. Спасибі всім, хто допомагають! Слава Україні!»

Сергій Глотов написав це в неділю на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів