Волонтери вкотре передали військовим допомогу, зібрану львів’янами

11:26 14 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Сергія Глотова в інтернет-мережі «Facebook»

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив уночі, що волонтери громадської ініціативи «Допоможи фронту» передали нашим захисникам з в/ч 2036 зібране у Львові на ринку Нижній Шувар, у гіпермаркеті «Рукавичка», біля пам'ятника королю Данилу й в мережі магазинів «Бавінок».

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив уночі:

«Друзі! Волонтери громадської ініціативи «Допоможи фронту» передали військовослужбовцям в/ч 2036 теплі светри, закуплені нами бушлати й ті, що нам принесли на збірку біля пам'ятника королю Данилу – 20 шт., форму, мило, зубну пасту, засоби гігієни, а також багато що зі зібраного волонтерами громадської ініціативи «Допоможи фронту» в наших пунктах збору: на ринку Нижній Шувар, у гіпермаркеті «Рукавичка», біля пам'ятника королю Данилу, в мережі магазинів «Бавінок». Спасибі всім, хто допомагає!

Зараз ми плануємо закупити берці зимові: 100 пар – 35000 грн.

Рукавички зимові: 1000 пар – 7000 грн.

Шапки зимові: 100 шт – 5000 грн.

ДУЖЕ ПОТРІБНА ДОПОМОГА ВСІХ, ХТО МОЖЕ ДОПОМОГТИ!

Будемо вдячні всім за допомогу в придбанні. Всім, хто можуть допомогти фінансово, наводимо рахунок: Приватбанк 5168742014096287 Глотов Сергій.

Сергій Глотов написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів